U bevindt zich hier

Intelligentieonderzoek

In Praktijk De Voelspriet kan je ook terecht voor intelligentieonderzoek bij kinderen tussen 2,5 - 7 jaar via de WPPSI-IV-NL. Je kan kiezen tussen een uitgebreide testafname met volledig gepersonaliseerd verslag en advies (€280) of een verkorte testafname (€160), bijvoorbeeld in functie van een aanvraag voor terugbetaling van logopedie met enkel een cijfermatig verslag.  Je kan in beide gevallen een deel van de som terugbetaald krijgen via de mutualiteit.
 
De testafname gaat door in de praktijk, bij voorkeur in de voormiddag (9u) om een optimale aandacht en concentratie te garanderen. Er wordt indien gewenst een afwezigheidsattest voor de school voorzien. Voor kinderen jonger dan 4 jaar of bij angstige kinderen is het steeds mogelijk om als ouder de testafname bij te wonen. Zo voelt het kind zich het meest comfortabel, wat de afname alleen maar ten goede komt. 
 
Wens je graag een afspraak vast te leggen? Neem snel een kijkje in mijn online agenda om de beschikbaarheid te checken. Ik probeer steeds om op korte termijn een onderzoek voor jou te kunnen inplannen. Vind je geen passend moment? Neem dan gerust contact op via info@praktijkdevoelspriet.be.